Кожна монетка – це твій внесок в перемогу: у Переяславському БХТДЮМ можна долучитися до акції «Смілива гривня»

Ще влітку Національний банк України разом із партнерами організували благодійну акцію «Смілива гривня», щоб зібрати кошти на допомогу ЗСУ. У рамках ініціативи, кожен бажаючий може відправити свою гривню на фронт.

Кожна монетка – це твій внесок в перемогу: у Переяславському БХТДЮМ можна долучитися до акції «Смілива гривня»

Переяславський будинок художньої творчості дітей, юнацтва та молоді теж долучився до благодійної акції. Про це йдеться на офіційному сайті Переяславської міської територіальної громади.

Благодійна акція «Смілива гривня» передбачає збір монет, які перебувають в обігу, номіналами 10, 50 копійок, а також 1, 2, 5 та 10 гривень. Кошти спрямовують на військову амуніцію, зброю, ліки, харчування для наших захисників і захисниць/

Акція стартувала 1 серпня 2022 року і триватиме до 31 жовтня 2022 року.

Повідомляється, що мета проведення акції – зібрати кошти на підтримку Збройних Сил України та дати можливість українцям зробити свій внесок у наближення нашої перемоги в боротьбі з ворогом за незалежність і цілісність України.

«Також, долучившись до цієї акції, ми хочемо підтримати патріотичний дух наших вихованців та поширити культуру благодійності», – кажуть у Переяславському БХТДЮМ.

Закликаємо долучатися до акції, адже кожна монетка – це твій внесок в перемогу!

Раніше ProSlav розповідав про долю переадресованих на позачерговій сесії міської ради бюджетних коштів.

Exit mobile version