Ймовірне вбивство, ДТП з травмованими, виявлення чоловіка на дорозі та крадіжка – дайджест подій від переяславських поліцейських за минулу добу

Переяславський відділ поліції несе службу, не зважаючи на час доби, погоду та пору року. За минулу добу до правоохоронців надходило чимало повідомлень. Зокрема, про крадіжки, ДТП з травмованими, виявлення чоловіка на дорозі та ймовірне вбивство.

Proslav зібрав дайджест подій, які стались на Переяславщині з 3 по 4 квітня.

Ймовірне вбивство, ДТП з травмованими, виявлення чоловіка на дорозі та крадіжка  – дайджест подій від переяславських поліцейських за минулу добу

Крадіжка

Працівник Укртелекому повідомив правоохоронцям про те, що у суботу сталась крадіжка кабелю зв’язку. За словами заявника, було викрадено близько 171 метра.

Виявлення чоловіка на дорозі

О 10:24 заявник виявив на дорозі по вулиці Шевченка 42-річного чоловіка. Від надання послуг швидкої медичної допомоги той відмовився. На думку лікаря, чоловік знаходився у наркотичному сп’янінні.

Крадіжка

За словами секретаря громади села Ташань, до мешканки села зранку 3 квітня проник чоловік та викрав телевізор та телефон. Підозрюють знайомого, який раніше був осуджений.

Домашнє насильство

Заявниці повідомила, що її чоловік буянить, кидається в бійку та погрожує спалити будинок.

Повідомлення про ймовірне вбивство

3 квітня близько 20:20 в селі Велика Каратуль у приватному будинку за місцем проживання без видимих ознак насильницької смерті виявлено труп громадянина 1964 року народження.

Пізніше було встановлено, що чоловік проживав сам та зловживав алкогольними напоями. У помешканні обстановка не порушена. Покійний сидів біля дивану з раною на голові. Попередньо встановили, що він міг отримати ушкодження під час падіння, так як на металевій петлі дверей знайдено кров.

На місце події було викликано криміналістичну лабораторію та судовомедичного експерта.

ДТП з травмованими

О 20:47 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у селі Велика Каратуль сталось ДТП. За словами працівників швидкої, дорожньо-транспортна пригода сталась в напрямку села Строкова. Попередньо встановлено, що легкове авто збило мотоцикліста. Потерпілий на той момент дихав та знаходився у свідомості.

За попередніми висновками лікарів, чоловік 2004 року народження отримав забій лівого голіно-суглобу.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

У Студениках вкрали генератор: поліція виявила злочинця.

Відмова надавати документи поліції, ДТП з травмованими та погроза ножем – дайджест подій від переяславських поліцейських з 2 по 3 квітня.

Exit mobile version