Купити якісні будівельні матеріали у Києві для ремонту будинку чи квартири

Для тих, хто хоча б раз зіштовхувався з будівництвом чи ремонтом, не новина, що якісно підібрані матеріали допоможуть зекономити кошти у довготривалій перспективі. Адже надлишкова економія обов’язково призведе до додаткових витрат.

Де у Києві можна купити будівельні матеріали

Тож у цій публікації розповідаємо де можна придбати якісні будівельні матеріали у Києві. Зарадити вирішенню цього запитання допоможе магазин Leroymerlin, у якому підібрані тільки перевірені часом марки з широким асортиментом товарів.

До прикладу, у спеціально відведених відділах покупцям пропонуються різноманітні категорії:

Чи можна у Леруа Мерлен підібрати усе для ремонту ванної кімнати

У відділі сантехніки Леруа Мерлен точно знайдеться все для ремонту, наприклад, ванної кімнати. Від кріплень для унітаза до душових кабін, від шторок до пральних машин, від дзеркал до меблів тощо.

Тільки унітазів у магазині представлено понад 50 позицій. Ціни на них починаються від 2,283 грн. Один із підвісних варіантів обійдеться вашому гаманцю у 7,983 грн.

Ванна Sensea Remix розміром 160х75 см коштує 4,826 грн, душова кабіна Sensea Essential з габаритами 80х90 см та висотою 185 см – 5,402.

Латунний змішувач чорного кольору Sensea Mia коштує 1,087 грн. При цьому гарантійний термін на товар поширюється 5-річна гарантія.

Чи можливо замовити послуги з доставки від магазину Леруа Мерлен

У магазині Леруа Мерлен діє доставлення товарів. Водночас замовлення від 2500 грн по місту Київ безоплатне. Доставлення можна оформити, як у самому магазину, за телефоном або ж на сайті.

Окремо зазначається, що доставлення товарів будь-якого розміру від магазину здійснюється не тільки по столиці, а й прилеглих населених пунктах: Ірпінь, Гостомель, Буча, Горенка, Коцюбинське, Бровари, Вишневе, Петропавлівська Борщагівка, Софіївська Борщагівка, Ворзель.

Де знайти магазини Леруа Мерлен у Києві

У Києві представлено цілу мережу магазинів Леруа Мерлен: у Голосіївському, Деснянському та Оболонському районах.

Магазин у Деснянському районі знаходиться за адресою Броварський проспект, 3В. До нього можна дістатись як власним транспортом, так і громадським. Приміщення знаходиться у 10 хвилинах пішки від станції метро «Лісова».

До магазину на вулиці Саперно-Слобідська, 26 краще діставатись автотранспортом. До найближчої станції метрополітену «Деміївська» 25 хвилин пішки.

На Оболоні Леруа Мерлен знаходиться за адресою вулиця Полярна, 17А. У цьому випадку, без варіантів, необхідно подбати про маршрут заздалегідь. Адже від станції метро «Варшавська» доведеться йти пішки майже 40 хвилин.

Exit mobile version