Квитки на поїзд тепер можна купувати через чат-бот в Apple Pay, – Укрзалізниця

Укрзалізниця запустила оплату квитків у чат-боті Apple Messages через Apple Pay.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Укрзалізниця запустила оплату квитків у чат-боті Apple Messages через Apple Pay

Відтепер в офіційному чат-боті Укрзалізниці в Apple Messages стала доступною оплата квитків за допомогою Apple Pay. Після оплати квиток можна додати в гаманець Apple Passkit. Крім того, в Apple Messages доступний онлайн-чат зі службою підтримки.

«Для нас важливо, щоб пасажири могли оплачувати квитки всіма можливими, зручними для них способами. Тому тепер в Apple Messages, який сам по собі робить взаємодію з Укрзалізницею такою ж простою, як спілкування в чаті з друзями чи близькими, можна розраховуватись в один клік – через найзвичнішу для користувачів Apple систему Apple Pay», – зазначив заступник голови Пасажирської компанії Укрзалізниці з розвитку бізнесу Євгеній Єнтіс.

Як запустити Apple Messages? Для цього достатньо натиснути іконку «Напишіть нам» на сайті Укрзалізниці. Миттєво відкриється діалогове вікно для купівлі квитків через Apple Pay або спілкування з оператором служби підтримки.

Apple Messages доступний для користувачів та бізнесів в усьому світі на 1,65 млрд пристроїв Apple та інтегрований із додатком «Повідомлення», а також з нативними функціями й сервісами iOS.

Що робити пільговикам після зміни постачальника природного газу – читайте у нашому матеріалі.

Exit mobile version