Лікарці, яка під час операції залишила сторонній предмет в тілі 7-річної дитини, повідомлено про підозру – Київська обласна прокуратура

Раніше ProSlav вже розповідав про початок кримінального провадження проти лікарки, яка залишила сторонній предмет у тілі 7-річної дитини. Нині ж, за процесуального керівництва ювенальних прокурорів Бориспільської окружної прокуратури, жінці повідомлено про підозру за фактом неналежного виконання професійних обов’язків медичним працівником (ч. 2 ст. 140 КК України).

Про це розповіли у пресслужбі Київської обласної прокуратури.

Лікарці, яка під час операції залишила сторонній предмет в тілі 7-річної дитини, повідомлено про підозру – Київська обласна прокуратура

Повідомляється, що у хірургічному відділенні однієї з лікарень Київщини було проведено оперативне втручання 7-річному хлопчику. Після виписки з медустанови дитина скаржилася на погане самопочуття. У НДСЛ «Охматдит» хлопчику провели повторне оперативне втручання, у ході якого медичний персонал дістав з тіла дитини відрізок серветки, залишеної після попередньої операції.

Досудове розслідування здійснюється Бориспільським райуправлінням ГУ Нацполіції в Київській області

Наголошується також, що, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, вчора на Переяславщині повністю згорів автомобіль.

Exit mobile version