Ліпофілінг грудей чи мамопластика: усі за і проти 

Багатьох охочих скористатись послугами пластичного хірурга хвилюють питання переваг та недолік тих чи інших процедур. Сфера корекції грудей не виключення і з цього приводу часто точаться дискусії що краще: ліпофілінг https://platinumlaser.com.ua/plastyka-tila/plastyka-grudej/lipofiling-grudej/ чи імпланти? Звісно, в першу чергу хочеться отримати карколомний результат, але й про безпеку та наявні протипоказання не варто забувати. Отож варто розібратись детальніше.

Короткий опис методик

Характеристика ліпофілінга досить проста. Для корекції тої чи іншої ділянки тіла у пацієнта беруть жирову тканину там, де визначається її надлишок. Проводять забір методом ліпосакції, який як і ліпофілінг належить до малоінвазивних технік корекції. Отриманий матеріал очищують й шляхом ін’єкцій вводять в потрібну ділянку. Головне при цьому — дотримуватись вимог проведення ліпофілінга грудей, що якраз практикують лікарі клініки Platinum Laser. 

Ліпофілінг грудей дозволяє:

Мамопластика базується на встановленні спеціальних імплантів. Для цього роблять розрізи у місцях, які відповідають методу проведення операції — біля ареоли, в районі підмишок чи у складці під грудьми. Далі відповідним чином встановлюють імплант, який може бути, наприклад, силіконовим, біосумісним чи сольовим. По завершенню операції накладають косметичний шов, який з часом стає практично не помітним.

Мамопластика використовується для:

Підібрати оптимальне рішення для корекції молочних залоз допомагає обізнаність у їх перевагах та недоліках. Ключові моменти варто розібрати окремо.

Переваги методик

Ліпофілінг відомий своїми найменшими ризиками ускладнень, незначною кількістю протипоказань, відсутністю тривалого реабілітаційного періоду. Проводиться корекція не більше двох годин під місцевим знеболюванням. Для введення канюлі роблять мініатюрні проколи близько 2 мм. Після операції зазвичай не виникає алергічна реакція, оскільки введений власний жир не сприймається як чужорідний.

Мамопластика дозволяє суттєво збільшити груди, надати їм бажаної форми. Після операції результат лишається надовго, практично назавжди або до наступної корекції. Може виконуватись при відсутності зайвого жиру.

Недоліки методик

Ліпофілінг не проводиться у тому випадку, коли немає зайвих жирових відкладень. Також він не дозволяє суттєво збільшити розміри грудей. Після процедури з часом може зменшитись ефект, тому що частина пересадженої тканини розходиться в організмі.

Мамопластика потребує тривалої реабілітації, використання компресійної білизни та виконання інших важливих вимог. Після операції відзначається вищий ризик ускладнень, порівняно з ліпофілінгом. Якщо є бажання покращити зовнішність не на шкоду здоров’ю, тоді вибір очевидний.

Exit mobile version