Меблі для гардероба: як обрати та на що звернути увагу

Сучасне планування квартир та приватних будинків не обходиться без окремої кімнати для гардероба. Особливо це стосується великих сімей, де кількість одягу настільки велика, що неможливо все помістити у звичайну шафу. https://corf-mebel.ua/ua/garderobnye-komnaty/

Варіантів та рішень для облаштування такого приміщення існує безліч. Варто тільки докласти трішки зусиль та часу для пошуку в Інтернеті. Однак після вибору дизайну та планування необхідно знайти майстрів, які виконають ваше замовлення максимально якісно.

Професіонали зможуть правильно оцінити геометрію майбутнього гардеробу й підібрати готові рішення або ж виготовити унікальні меблі спеціально під ваші потреби.

Геометрія приміщення та стан будинку

Варто зауважити, що від геометрії приміщення та стану будинку залежить стиль модулів, які будуть надалі використовуватись. Наприклад:

Загальний стан будинку буде впливати на кріплення меблів. Якщо стіни у будинку неналежної якості, то вибрані предмети ж краще розміщувати на підлозі.

Чи можна використати гардеробні меблі у відкритому приміщенні

Досить поширеною є практика, коли меблі для гардеробної кімнати розміщують у відкритому приміщенні, зокрема, у спальнях та вітальнях. Таким чином власники квартир реалізовують можливість компактного зберігання речей в окремій зоні.

Однак у такому випадку необхідно подбати про закриття поличок та шаф. Це необхідно зробити для того, щоб приховати вміст власного гардероба, у першу чергу, від пилу.

Які переваги гардеробних меблів

Варто зазначити, що використання гардеробних меблів має ряд переваг над стандартними позиціями, які представлені у мас-маркеті.

На перше місце поставимо їх мобільність. Під час проведення ремонтних робіт або ж перестановки їх можна швидко перемістити до інших кімнат.

Другою перевагою є модульність. Гардеробні системи розроблені таким чином, щоб господар міг зробити стільки поличок, кошиків та вішалок, скільки необхідно для зберігання речей

Третя перевага – стиль. На замовлення можна виготовити меблі у будь-якому стилі: від класичного до хай-теку.

Скільки часу необхідно, щоб виготовити гардеробні меблі

Дане питання є досить поширеним у пошукових мережах. А відповідь буде залежати тільки від майстрів. Однак середній час виготовлення меблів на замовлення складає щонайменше два тижні.

Такий термін зумовлений тим, що добросовісні виробники використовують тільки якісні матеріали, які будуть слугувати замовнику роками.

Процес від заявки до фінішу складається:

Ціни на гардеробні меблі

Ціни, так само як і терміни виготовлення, можуть бути різними, в залежності від виробника. Середній чек на реалізацію гардеробної може стартувати від 12 тисяч гривень за погонний метр.

На фінальну ціну впливає не тільки робота та матеріал, з якого будуть виготовлені меблі, а ще й різноманітна фурнітура, як от:

Висновок

Обираючи між стандартними комплектами (шафа, комод, тумби) та гардеробними меблями, більшість віддає перевагу останньому. На такий вибір, як ми вказували вище, впливають декілька переваг.

Однак хочемо застерегти від використання неякісних матеріалів та непрофесійних майстрів, які можуть звабити вас низькою ціною та швидкими термінами виготовлення. Звертайте на «привабливі пропозиції» особливу увагу, вивчіть ринок, подумайте над тим, що вам дійсно необхідно.

Exit mobile version