Мешканка Переяславщини повідомила про сусідів-паліїв – дайджест поліції

Жителька одного із сіл на Переяславщині вказала правоохоронцям на сусідів-паліїв. Також до поліції повідомляли про ями на дорозі, домашнє насильство та шахрайство. Детальніше про ці події, що сталися за добу з 1 на 2 квітня, – у традиційному дайджесті Proslav.

Мешканка Переяславщини повідомила про сусідів-паліїв – дайджест поліції
Мешканка Переяславщини повідомила про сусідів-паліїв – дайджест поліції

Скарга щодо ям на дорозі

Чоловік поскаржився правоохоронцям на незадовільну якість дорожнього покриття поблизу села Циблі. За його словами, в бік міста Черкаси «яма на ямі великих розмірів».

Вигнав з будинку

Заявниця з села Вовчків повідомила працівникам поліції про те, що співмешканець вигнав її з будинку й не впускає назад. Просить направити наряд правоохоронців.

Шахрайство пов’язане нібито із криптовалютою

Жінка розповіла, що знайшла у месенджері Telegram канал, у якому нібито пояснювали, яким чином можна заробити на криптовалюті. Згодом із заявницею зв’язалася Ольга, яка надала номер банківської картки, куди перша перевела 800 грн з метою заробити 6000 грн. Під вечір та ж громадянка О. надіслала заявниці світлину, де було вказано, що остання заробила 120 000 грн. Однак для того, щоб забрати «виграш», необхідно було сплатити комісію у розмірі 12 000 грн.

Жінка повідомила про підпалювання сухої рослинності сусідами

Заявниця із села Вовчків попросила направити наряд поліції. Вона зазначила, що стала свідком події, під час якої сусіди підпалили траву. За її словами, вогонь розповсюджувався до будинків. Окрім правоохоронців, жінка просила направити й ДСНС.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

У дайджесті за минулу добу: шахраї хотіли ошукати жительку Переяславщини, використовуючи бренд Укрпошти.

Тим часом на Переяславщині затримали двох браконьєрів, які виловлювали рибу сітками.

Exit mobile version