Мобілізаційний план ще не завершено – Олексій Резніков

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що мобілізаційний план ще не завершено. Передає Proslav з посиланням на видання Liga.net.

Мобілізаційний план ще не завершено – Олексій Резніков

Він, зокрема, нагадав, що війна триває, а разом з тим й мобілізація. Резніков підкреслив, що ресурси ЗСУ необхідно постійно поповнювати.

«Мобілізаційний план, який був оголошений з моменту імплементації парламентом указу президента про введення воєнного стану, ще навіть не завершений», – сказав міністр.

Разом з тим, очільник Міноборони заявив, що мобілізаційні заходи корегуються потребами Генштабу ЗСУ. Тобто, у керівництві армії точно знають необхідну кількість водіїв, стрільців, операторів, артилеристів тощо.

«Генштаб визначає завдання військкомам: план та категорії фахівців. Міноборони лише здійснює контроль і мріє перетворити паперову мішанину на цифровізований продукт. В нас є цей продукт, він розроблений. Ми просто не встигли до кінця впровадити. Це буде один із викликів Віталія Дейнеги», – повідомив Резніков.

Тим часом у Мінюсті розповіли хто і де має право вручати повістку. Детальніше – у нашому матеріалі.

Нагадаємо, призовники, які досягли 27-річного віку, мають з’явитись у ТЦК для проходження медогляду. Відповідну постанову затвердив Уряд 1 лютого 2023 року.

Вам буде цікаво дізнатись тлумачення кожної з восьми новостворених бригад «Гвардії Наступу». Окремо про кожну з них – читайте у публікації Proslav, перейшовши за посиланням.

Exit mobile version