Мобільний Melbet: скачати чи грати в браузері

Усі букмекерські контори намагаються створити найкращі умови для гравців, що заходять до них у гості з мобільних пристроїв. Не є винятком і компанія Мелбет — популярний беттінговий оператор, давно відомий українським прогнозистам та поціновувачам казино. Гості цього закладу мають змогу грати як у браузері, так і через зручний додаток. Програму Melbet скачати можна на девайси з операційними платформами Android та iOS. Вона займає зовсім небагато місця. Посилання на файл для завантаження з’являється відразу після входу на офіційний сайт зі смартфона чи планшету. Також його можна знайти у головному меню.

Версія iOS для айфонів та айпадів є в магазині App Store. Користувач потрапить на потрібну сторінку за посиланням із сайту букмекера. Платити за додаток нічого не потрібно. Програма для Android відсутня у Google Play, тому система девайса може блокувати процес інсталяції. Щоб обійти перешкоду, достатньо надати дозвіл на встановлення файлу з невідомого джерела. По завершенні процесу залишиться авторизуватися чи зареєструватися у додатку. Щоб увійти в акаунт, треба повідомити логін і пароль, які використовуються на сайті. Створення нового облікового запису дозволяється лише при відсутності робочого персонального кабінету.

Для мобільної гри у букмекерській конторі Melbet скачувати програму необов’язково. Адаптована версія сайту для девайсів досить зручна та продумана. При стабільному швидкісному інтернеті користувач не відчує жодного дискомфорту. Але якщо доводиться платити за трафік, наявність додатка дозволить серйозно економити. Також софт забезпечує кращий зв’язок у періоди повільного з’єднання й самостійно перенаправляє гравців на дзеркало, коли на сайті виникають технічні проблеми. Загалом, якщо є можливість встановити програму, варто це зробити, але мобільна версія теж дуже пристойна.

Рейтинг букмекерів України: у кого кращий додаток

Для багатьох беттерів наявність якісного додатка є важливим критерієм при виборі грального закладу. Але пропозицій чимало і перевіряти кожну — справа довготривала. Таким гравцям може допомогти рейтинг букмекерів України, в якому зібрані лідери ринку за версією укладачів. При створенні списку найкращих, поміж іншого, враховується і якість мобільного додатку. Головні чинники оцінки:

Використання рейтингу букмекерів України дозволить значно зменшити зону пошуку. Усі представлені у списку компані заслуговують на довіру, залишається лише розпочати співробітництво. Зареєструватися можна відразу у додатку.  

Exit mobile version