Минулі вихідні були насиченими для переяславських пожежників. Горіли господарчі будівлі в Пологах-Яненках та Ковалині (фото та відео з місця подій)

Прохолодна осіння погода та поривчастий вітер не залишили без роботи місцевих рятувальників. Вихідними вогнеборці отримали сповіщення про три надзвичайні події.

Минулі вихідні були насиченими для Переяславських пожежників. Горіли господарчі будівлі в Пологах-Яненках та Ковалині (фото та відео з місця подій)

Так, учора вночі о 00:37 черговому надійшло телефонне повідомлення про загорання господарчої будівлі у селі Ковалин. На місце пожежі було направлено два відділення 27-ДПРЧ у складі 7 службовців.

Після прибуття за адресою було визначено, що зайнялась господарча будівля розміром 5х5 метрів. О 01:10 пожежу було локалізовано на даній площі та унеможливлено її перекидання на сусідні будівлі. За 40 хвилин вогонь було повністю ліквідовано.

Минулі вихідні були насиченими для Переяславських пожежників. Горіли господарчі будівлі в Пологих Яненках та Ковалині (фото та відео з місця подій)

Вечір неділі також не пройшов спокійно. Вже о 21:18 рятувальники отримали повідомлення про займання господарчої будівлі у селі Пологи-Яненки. Для подолання наслідків вогню було направлено також два відділення пожежників у складі 7 осіб.

Рятувальники, що прибули на місце надзвичайної події встановили, що загорання сталось у цегляній будівлі розміром 4х6 метрів, в якій знаходяться літня кухня та гараж. О 21:55 вогонь було локалізовано, а вже о 22:20 – ліквідовано. За повідомленням рятувальників, вогнем було знищено дане приміщення, однак врятовано житловий будинок.

Займання господарчої будівлі у селі Пологи-Яненки
займання господарчої будівлі у селі Пологи-Яненки

Під ранок, 19 вересня, о 03:53 знову повідомили про пожежу у Пологах-Яненках. Проте цього разу, загорання сталось у приватному будинку. Для боротьби з вогнем одразу виїхало два відділення рятувальників.

За даними розвідки було встановлено, що горить приватний нежитловий будинок (дерев’яний, обкладений цеглою) розміром 6х8 метрів. Вогонь загрожував перекинутись за сусідній будинок. О 5:35 пожежу було локалізовано та тільки о 7:25 повністю ліквідовано, було зроблено декілька дозаправок водою. Нажаль, вогнем було повністю знищено будинок, проте врятовано сусідній.

У Пологах-Яненках сталась пожежа у приватному будинку
У Пологах-Яненках сталась пожежа у приватному будинку
У Пологах-Яненках сталась пожежа у приватному будинку

Нагадуємо, що синоптики прогнозують на сьогодні значні пориви вітру до 20 м/с.

Exit mobile version