«Мир – найвища цінність людства»: ви все ще можете допомогти Укрпошті обрати ескіз для нової марки на європейський конкурс

Укрпошта оголосила про старт голосування за ескіз поштової марки, яка представлятиме Україну на конкурсі PostEurop з темою «Мир – найвища цінність людства».

Про це повідомило підприємство у Facebook.

«Мир – найвища цінність людства»: ви все ще можете допомогти Укрпошті обрати ескіз для нової марки на європейський конкурс

Голосування проходитиме на офіційних сторінках Укрпошти у соцмережах: в FacebookInstagram та Telegram з 15 по 20 липня. Зі всіх ескізів треба обрати одну ілюстрацію, а переможе та, яка набере найбільше лайків.

«Ми отримали сотні листів з роботами та вибрали 6 найкращих. Переможець змагатиметься на міжнародному конкурсі з іншими учасниками й матиме шанс побачити свою ілюстрацію у випусках усіх країн-членів Всесвітнього поштового союзу. Тож у нас з вами особлива місія – вибрати одну ілюстрацію, яка передаватиме весь біль та сміливість українців, що виборюють своє право на життя у мирі.», – йдеться у повідомленні.

Результати голосування стануть відомі 22 липня.

«Нехай переможе та робота, що гідно представить Україну на світовій арені. Адже українці як ніхто знають цінність миру», – кажуть в Укрпошті.

Раніше ProSlav розповідав, як оплачуються під час «простою» лікарняні.

Exit mobile version