На Бориспільщині поліція затримала драгдилера: викрито цілу нарколабораторію (відео)

Поліція Київщини затримала 36-річного чоловіка, який організував нарколабораторію з виготовлення амфетаміну у Воронькові. За даними правоохоронців, зловмисник здійснював цю діяльність підпільно, використовуючи хімреактиви, які замовляв в інтернеті. Про це повідомили на Facebook-строрінці Бориспільського районного управління поліції ГУНП в Київській області, передає Proslav.

На Бориспільщині поліція затримала драгдилера: викрито цілу нарколабораторію

Під час проведення санкціонованого обшуку, працівниками Бориспільського управління поліції Київщини, було вилучено значну кількість амфетаміну, канабісу, хімічних речовин, електронних ваг та іншого лабораторного обладнання для виробництва психотропних речовин.

Згідно з даними поліції, чоловік перебував у розшуку за зберігання наркотиків та минулого року за вироком Дарницького районного суду міста Києва був засуджений до покарання у виді позбавлення волі. Після затримання, правоохоронці помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом незаконного придбання та зберігання наркотичного засобу, зловмиснику була повідомлена підозра згідно з ч. 2 ст. 309 ККУ. Після проведення відповідних експертиз та слідчих дій буде визначено додаткову кваліфікацію вказаного правопорушення.

Exit mobile version