У Переяславі на центральному стадіоні відбулися легкоатлетичні змагання: фоторепортаж

У п’ятницю, 5 травня, на центральному стадіоні Переяслава відбулись легкоатлетичні змагання, інформує Proslav.

У Переяславі на центральному стадіоні відбулися легкоатлетичні змагання: фоторепортаж

На стадіоні імені Валерія Лобановського відбулась відкрита першість Переяславської ДЮСШ з легкої атлетики  на призи вихованців школи серед юнаків та дівчат 2007-2008р.н, 2009-2010р.н., 2011-2012р.н., 2013р.н. та молодших. У змаганнях взяли участь команди з Переяславської й Ташанської громад, Яготинської ДЮСШ.

Учасники змагалися у трьох видах програми: 60 метрів, 300 метрів та 1000 метрів.

Перед початком всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять про полеглих захисників.

На спортивному заході були присутні почесні гості, серед яких, міський голова – Вячеслав Саулко, начальник відділу з питань фізичної культури спорту та охорони здоров’я – Валерій Мільгевський, директор Переяславської ДЮСШ – Людмила Буряк, почесний громадянин міста, заслужений працівник фізичної культури та спорту, тренер-викладач з легкої атлетики Микола Шульга та вихованці школи.

«Змагання пройшли в дружній атмосфері. Переможці та призери змагань були нагородженні медалями, грамотами та солодкими призами, а переможці отримали пам’ятні подарунки», – йдеться у повідомленні на офіційному сайті Переяславської МТГ.

Церемонію нагородження провели міський голова Вячеслав Саулко та директор ДЮСШ Людмила Буряк.

Зокрема Микола Петрович нагородив переможців в бігу на 1000 м особисто. Також були нагороджені «За волю до перемоги» наймолодші учасники змагань.

«Вітаємо переможців та призерів! Батьків! Тренерів! Дякуємо ЗСУ за можливість тренуватись та змагатись!» – наголошують у пресслужбі міської ради.

Нагадаємо, спортсмен з Переяслава Іван Білозуб виборов І місце на Всеукраїнському турнірі з боксу. Йому присвоять звання кандидата у майстри спорту. Відео та фото зі змагання – у нашому матеріалі.

Exit mobile version