На Київщині 39 маленьких українців стали жертвами російських окупантів – КОВА

Україна продовжує стояти перед випробуваннями війни, але серед найбільш болючих наслідків – втрата невинних життів дітей. З початку повномасштабного вторгнення росії до України, тільки на Київщині, 39 маленьких українців стали жертвами окупантів. Щодня воєнні російські злочинці цинічно забирають життя найбеззахисніших. Про це повідомив у своєму Facebook голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

На Київщині 39 маленьких українців стали жертвами російских окупантів – КОВА

У Міжнародний день дітей, у місті Буча, поблизу церкви Святого Апостола Андрія Первозванного, вшанували пам’ять дітей, яких забрала війна. Очільник обласної адміністрації зауважив, що місце поблизу церкви в Бучі обрано невипадково. Тут, після деокупації Київщини, у братській могилі були виявлені тіла двох дітей. Їх вбили лише тому, що вони українці.

«Злочинці обов’язково будуть покарані. Цього прагнемо не лише ми. Цього прагне весь цивілізований світ!», – наголосив Руслан Кравченко.

На деревах, що прикрашають місце поруч з церквою, розмістили дзвіночки та янголів, що символізують голоси загиблих дітей.

«Голос України та українців воєнним злочинцям із росії ніколи не заглушити. Так само, як і не відняти майбутнього наших дітей, за яке сьогодні тисячі захисників та захисниць віддають своє життя. Вічна пам’ять кожній дитині, життя якої вкрали росіяни», – додав голова КОВА.

Нагадаємо, що 4 червня в Україні вшановують дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації

Exit mobile version