На Київщині після ворожої атаки зросла кількість потерпілих й пошкоджених об’єктів – начальник КОВА Руслан Кравченко

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко повідомив, що у регіоні внаслідок ворожої атаки зросла кількість потерпілих й пошкоджених об’єктів, передає Proslav.

На Київщині після ворожої атаки зросла кількість потерпілих й пошкоджених об’єктів – начальник КОВА Руслан Кравченко
На Київщині після ворожої атаки зросла кількість потерпілих й пошкоджених об’єктів / Фото: ДСНС України

За його словами, станом на 18:00 кількість потерпілих зросла до 3 осіб. Травми у людей незначні: порізи обличчя, кінцівок та легкі контузії. Всі отримали необхідну медичну допомогу.

Водночас збільшилася й кількість пошкоджених внаслідок падіння уламків об’єктів. Всього на Київщині було пошкоджено 58 приватних будинків, 6 квартир в 5 багатоповерхових будинках, будинок культури, заклад освіти, поштове відділення, 12 легкових авто. На об’єктах частково вибиті вікна, посічені двері, пошкоджені дахи та стіни.

«Всі факти воєнних злочинів фіксуються правоохоронними органами. Власникам пошкоджених будинків буде надана вся необхідна допомога. Для цього об’єднуємо зусилля з представниками територіальних громад та нашими міжнародними партнерами. Робота триває», – додав Кравченко.

Нагадаємо, вранці 7 лютого росія атакувала Україну різними типами озброєння. У Києві загорівся багатоповерховий будинок, постраждали люди. Наслідки ворожої атаки на Київщині – за посиланням.

Exit mobile version