На Київщині судитимуть жінку, яка торгувала людьми за кордон задля секс-експлуатації

На Київщині правоохоронці скерували до суду обвинувальний акт відносно жительки Бориспільщини, яка налагодила міжнародний канал торгівлі людьми. Про це Proslav пише посилаючись на повідомлення поліції Київщини у соціальних мережах.

На Київщині судитимуть жінку, яка торгувала людьми за кордон задля секс-експлуатації
На Київщині судитимуть жінку, яка торгувала людьми за кордон задля секс-експлуатації

Повідомляється, що міжнародний канал торгівлі людьми, який організувала мешканка Бориспільщини поліцейські викрили ще у 2022 році. Викрита землячка мала багато зв’язків з людьми за кордоном, зокрема у сфері розваг.

Як працювала і на чому викрилася схема?

Як правило трафікери розміщували оголошення щодо високооплачуваної роботи за кордоном, переважно у Стамбулі, для жіно (переважно це були студентки, які потрапили у складне матеріальне становище – прим.авт.) пропонуючи заробітну плату у розмірі 5000$ у місяць. Насправді ж молодих жінок чекала робота в будинках розпусти або обслуговування клієнтів на курортних віллах.

Коли за кордон спробували відправити ще двох дівчат злочинну схему було викрито.

Що тепер чекає на зловмисницю?

Наразі за даним фактом, слідчі за процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури та оперативним супроводом працівників управління міграційної поліції Київщини та співробітників Бучанського управління поліції, матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скерували до суду (ст. 149 ККУ). За скоєне організаторці бізнесу загрожує ув’язнення на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, у Бориспільському районі підлітки підпалили релейні шафи: правоохоронці затримали винуватців.

Exit mobile version