На Київщині відновили майже 12 тисяч пошкоджених об’єктів

У Київській області відновлено майже 12 тисяч пошкоджених об’єктів. Повідомляє Proslav з посиланням на телеграм-канал КОВА.

За даними Київської обласної військової адміністрації, в регіоні відновлено повністю та частково 11 449 об’єктів.

Заявляють, що серед відновлених об’єктів найбільша кількість приватних та багатоповерхових будинків.

«В загальній кількості – це 10 126 будівель, серед яких 6 283 – відновлені повністю, 3 843 об’єкти відновлено частково та забезпечено життєдіяльність», – наводять цифри в обласній адміністрації.

Окрім того, у КОВА вказують, що тривають роботи з відновлення закладів соціальної сфери: шкіл та дитячих садків, лікарень, ЦНАПів.

«За цей час вже відновлено повністю та частково 180 закладів загальної середньої та дошкільної освіти, 95 закладів охорони здоров’я, 65 ЦНАПів», – йдеться у повідомленні.

Заступник голови Київської ОВА Микола Бойко повідомив, що за минулий рік спільними зусиллями ми змогли відновити 9 011 об’єктів. Переважно – це поточні ремонти. А вже за три місяці 2023 року вже відновили 2 438.

«Цього року працюємо над комплексною відбудовою цілих локацій. Такий принцип дозволить відновлювати не окремі об’єкти, а всі будинки на вулиці. Як от, наприклад, Вокзальну в Бучі», – зазначив він.

Нагадаємо, Укренерго завершило всі ремонтні роботи на Київщині.

Буде цікаво дізнатись: Будівництво доріг, облаштування тротуарів, заміна водопровідних систем: про роботи з благоустрою у Переяславі на 2023 рік Proslav поспілкувався з Олександром Вітківським.

Exit mobile version