На Переяславщині 37-річний чоловік вкрав мопед, того ж дня його затримали правоохоронці

Упродовж доби з 12 на 13 жовтня на Переяславщині сталася ДТП з травмованими. У Чирському чоловік викрав моторолер, його затримали правоохоронці. Переяславка натрапила на шахраїв на сайті OLX. Детальніше про ці події – у щоденному дайджесті Proslav.

На Переяславщині 37-річний чоловік вкрав мопед, того ж дня його затримали правоохоронці
На Переяславщині 37-річний чоловік вкрав мопед, того ж дня його затримали правоохоронці

Самовільне зайняття земельної ділянки

О 09:48 надійшло повідомлення про те, що у селі Гайшин виявили незаконний обробіток земельної ділянки невідомими особами на комбайні та двох МАЗах.

Грабіж і крадіжка

Заявниця повідомила, що у селі Переяславське наглядно знайома жінка та її син вирвали з рук сумку з документами, коштами – близько 5 тисяч гривень, та двома мобільними телефонами.

Житель села Чирське повідомив, що з його подвір’я викрали мопед «Дельта», ключі від якого були в будинку. В ході слідчих дій правоохоронці встановили, що транспортним засобом заволодів житель села Велика Каратуль, громадянин В. 1986 р.н. Його затримали, а речові докази вилучили. За фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 ККУ (Незаконне заволодіння транспортним засобом).

Порушення правил торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами

Під час проведення профілактичних заходів правоохоронці виявили на вулиці Шкільній особу, яка реалізовувала акцизні товари без відповідних на те документів у невстановленому для цього місці всупереч вимогам ч. 3 ст. 156 КУпАП щодо порушення правил торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами.

ДТП

Близько 16:30 на 36 км автодороги Бориспіль-Дніпро сталася ДТП: мешканець Кіровоградської області 1989 р.н., керуючи автомобілем КІА, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем Opel під керуванням мешканця Переяслава 1965 р.н. Внаслідок аварії водія автомобіля Opel та пасажирку – жительку Яготина 1970 р.н., із тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доправили до Переяславської лікарні. У чоловіка медики діагностували закритий перелом лівого зап’ястя та садна на голові. У жінки – множинні забої тканин, закриту черепно-мозкову травму, струс мозку. Потерпілу госпіталізували до неврологічного відділення.

Близько 18:30 в районі села Дівички сталася ДТП: автомобіль Fiat в’їхав у стовп. Без постраждалих.

Шахрайство

Жителька Переяслава повідомила, що продавала речі на сайті OLX та отримала повідомлення від дівчини, яка хотіла придбати сумку. Перейшовши за посиланням нібито для оформлення OLX-доставки, втратила 1800 гривень.

Домашнє насильство

Поліції надійшло повідомлення, що у Переяславі син забризкав у очі батьку перцевим балончиком. Чоловік зазнав хімічного опіку очей, йому надали медичну допомогу.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

У попередньому дайджесті: На цвинтарі зловмисники пошкодили пам’ятники та хрести

Exit mobile version