На Переяславщині чоловік на смерть збив жінку, її онук отримав численні тілесні ушкодження – дайджест поліції

На Переяславщині чоловік на смерть збив жінку, її онук отримав численні тілесні ушкодження. Також у цей день правохоронцям надходили повідомлення про конфлікт таксистів, дві крадіжки смартфонів, виявлення трупу, погрози та шахрайства. Детальніше про ці та інші події, що стались на Переяславщині за добу з 23 по 24 жовтня – у традиційному дайджесті Proslav.

На Переяславщині чоловік на смерть збив жінку, її онук отримав численні тілесні ушкодження – дайджест поліції
На Переяславщині чоловік на смерть збив жінку, її онук отримав численні тілесні ушкодження – дайджест поліції

Поблизу Дівичок таксисти посварилися через конкуренцію

О 08:03 надійшло повідомлення про те, що на повороті біля села Дівички заявнику погрожують таксисти через те, що він припаркувався на їх місце і очікує на людину яку повинен забрати.

У Переяславі чоловік вкрав смартфон з балкону чужої оселі

О 10:36 надійшло повідомлення про те, що чоловік близько 30-35 років викрав із житла заявниці мобільний телефон, який був на балконі, та пішов в невідомому для заявниці напрямку. Більше інформації обіцяє надати працівникам поліції.

У Пристромах виявили труп чоловіка в зачиненому будинку

Об 11:08 надійшло повідомлення про те, що слідчо-оперативна група потребується в Пристромах, де в зачиненому будинку виявлено труп чоловіка без даних про нього.

У Переяславі чоловік заволодів речами товариша й не виходить на зв’язок

О 14:13 надійшло повідомлення про те, що у Переяславі заявник поконфліктував з товаришем, якому надав кошти та смартфон, шуруповерт, павербанк та годинник. Речі той не повертає, на зв’язок не виходить.

У Переяславі водій вживав пиво за кермом припаркованої автівки

О 15:59 надійшло повідомлення про те, що у середмісті Переяслава припаркована автівка зеленого кольору водій якої у цей момент вживає алкогольні напої – пиво.

У Циблях чоловік на смерть збив жінку, її онук отримав численні тілесні ушкодження

О 16:51 надійшло повідомлення про те, що у Циблях стався наїзд на двох пішоходів – жінку та дитину 6 років. Жінка втратила свідомість. Пізніше деталі ситуації було уточнено у поліцейському зведенні – мешканець Віненців 1989 Р.Н., керуючи автомобілем, здійснив наїзд на місцеву мешканку громадянку 1948 р.н., яка разом зі своїм малолітнім онуком 2017 р.н. рухалась на велосипеді у зустрічному напрямку. У результаті ДТП громадянка загинула на місці події, малолітнього громадянина з тілесними ушкодженнями у вигляді ЗЧМТ, СГМ, множинних саден обличчя та забоєм лівої гомілки госпіталізовано до Переяславської БЛІЛ. За даним фактом відкрито КП за ч.3 ст.286-1 КК України. Громадянина затримано в порядку ст.208 КПК України.

У Циблях невідомі погрожували чоловіку на АЗС

О 17:10 надійшло повідомлення про те, що у Циблях двоє невідомих чоловіків на АЗС словесно погрожують заявнику фізичною розправою. Більше інформації не надав, кинув слухавку, «скидає» дзвінки.

У Переяславі чоловік поскаржився на те, що дружина викрала його машину

О 17:49 стало відомо про те, що дружина заявника викрала автівку. Надано деталі про авто, прикмет жінки не надано, але надано можливий напрямок її руху.

У Пологах-Вергунах «банк» ошукав чоловіка на 29 000 гривень

О 10:30 заявника з Полог-Вергунів почали обзвонювати невідомі номери, які повідомили, що його банківську карту взломано і з неї намагаються зняти 22 000 гривень. Йому порадили зателефонувати на «гарячу лінію» банку, звідки за короткий час зателефонували, і чоловік, який представився співробітником банку, вимагав негайно перевести 22 000 гривень на інший рахунок, який, за його словами, належав дилеру, щоб «зберегти» його гроші від взлому. Після переказу жертві шахрайства сказали, що дані оновилися і ще 7000 гривень потрібно перевести, щоб забезпечити безпеку його коштів. Після цього йому було сказано, що всі гроші тепер збережені, і запросили звернутися до найближчого відділення банку де пообіцяли повернути всі кошти. У банку озповіли, що це була афера, і заявили, що у них є дані про шахрая, включаючи фото, але надали їм цю інформацію можуть лише за зверненням поліції.

У Переяславі чоловік взяв у знайомого IPhone аби здійснити дзвінок і не повернув

О 19:14 надійшло повідомлення про те, що у Переяславі 29-річний знайомий заявника взяв у нього IPhone SE 2016 р.в. аби зателефонувати та досі не повернув і відмовляється це робити.

У Переяславському чоловік буянив та в’їхав у паркан автівкою

О 21:15 надійшло повідомлення про те, що у Переяславському буянить чоловік у стані алкогольного сп’яніння. Поїхав на авто і в’їхав у паркан пошкодивши машину. Наразі перебуває вдома, чекають на наряд поліції.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

У попередньому дайджесті: У Переяславі сусіди поскаржилися на гучну музику в кафе зранку.

Стріляв та погрожував гранатою: поліція Київщини повідомила про підозру зловмиснику-переяславцю

У Переяславі жінка втратила свідомість за кермом, наїхала на пішоходів та зіткнулася з авто: деталі ДТП

Exit mobile version