На Переяславщині чоловік словесно погрожував гранатою, а в річці знайшли електросамокат з прокату – дайджест подій від правоохоронців за минулу добу

На Переяславщині у селі Гайшин невідомий чоловік словесно погрожував гранатою, а власник прокату електросамокатів виявив одного у річці. Про ці та інші події, які стались з 31 травня по 1 червня – у традиційному дайджесті від Proslav.

На Переяславщині чоловік словесно погрожував гранатою, а в річці знайшли електросамокат з прокату
На Переяславщині чоловік словесно погрожував гранатою, а в річці знайшли електросамокат з прокату

Чоловік в Гайшині словесно погрожував гранатою

Жінка з села Гайшин повідомила правоохоронцям про те, що місцевий житель погрожував принести гранату та кинути у приміщення магазину.

Низка ДТП у Переяславі

Чоловік 1998 року народження повідомив про дорожньо-транспортну пригоду. За його словами, водій на автомобілі Toyota в’їхав в паркан заявника і покинув місце події.

Згодом стало відомо про ще одну ДТП. За словами жінки, вона, вийшовши з аптеки, помітила, що хтось вдарив її автівку. Пошкоджено задні ліві двері.

Після обіду у селі Дем’янці невідомий в’їхав в паркан заявника. За словами чоловіка, на місці є камери відеоспостереження.

О 13:56 на вулиці Шкільна сталась ДТП за участі двох автівок – ВАЗ та Volkswagen.

Зникнення особи безвісти

Заявниця повідомила про зникнення її сина 2011 року народження. За її словами, хлопець пішов з дому о 10 ранку. Ніхто з друзів його не бачив. З собою мав телефон, але наразі той знаходиться поза зоною досяжності. Жінка припускає, що він міг поїхати до міста Переяслав.

Біля мосту «Вальок» неповнолітні вживали алкоголь

Жінка повідомила правоохоронцям про те, що компанія неповнолітніх (близько 15 років) перебувають у стані алкогольного сп’яніння та купаються в річці біля мосту «Вальок». За її словами, підлітки поводяться неадекватно, ламають турніки та не реагують на зауваження.

Тілесні ушкодження в селі Помоклі

Заявниця повідомила про те, що знайома їй жінка побила її матір. Швидка медична допомога не потрібна.

Електросамокат у річці

Власник прокату електросамокатів повідомив, що невідомий викинув один з його транспортних засобів в річку.

Невідомі вкрали велосипед вартістю близько 17 тисяч гривень

Жінка з села Пристроми повідомила правоохоронцям про крадіжку. За її словами, невідомі вкрали гірний велосипед з подвір’я онуки. Сума збитків оцінюється орієнтовно в 15-17 тисяч гривень.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

Нагадаємо, у Переяславі сталось кілька ДТП, шахрайство та крадіжка телефонного кабелю зв’язку.

Exit mobile version