На Переяславщині чоловік ударив ножем іншого – дайджест подій від правоохоронців за минулу добу

З 24 по 25 травня на Переяславщині сталось кілька значних подій. Серед них, вбивство у селі Пологи-Вергуни. Там чоловік вдарив ножем іншого. Про це та інше – у дайджесті, що підготував Proslav.

На Переяславщині чоловік ударив ножем іншого

Шахраї ошукали переяславку через підставне посилання «OLX»

Жінка розповіла правоохоронцям про те, що на сайті «OLX» замовила товар. Продавець надіслав їй посилання, після чого з картки заявниці списало 4558 грн.

Домашнє насильство у селі Дем’янці

Заявниця повідомила поліцейським про випадок домашнього насильства у селі Дем’янці. За словами жінки, чоловік буянив, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння.

Вбивство у селі Пологи-Вергуни

24 травня близько 13:50 у селі Пологи-Вергуни місцевий мешканець 1985 року народження під час вживання алкогольних напоїв наніс удар ножем в область черевної порожнини іншому місцевому мешканцю 1977 року народження. Останнього з діагнозом проникаюче поранення черевної порожнини з пошкодженням тонкої кишки, внутрішньою кровотечею госпіталізовано до Переяславської БЛІЛ.

За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2, ст. 15 та ч.1, ст. 115 КК України. Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Крадіжка у селі Дем’янці

Жінка повідомила правоохоронцям про те, що протягом трьох діб невідомі проникли до її будинку, пошкодивши балконні двері. Зловмисники вкрали будівельні матеріали. Сума збитків не вказується.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

У справі Кирила Тлявова винесено вирок: хто винен, що присудили та повний хронограф історії.

Тим часом у жительки Переяслава шахраї зняли 50 тисяч гривень з банківської карти.

Exit mobile version