На Переяславщині сталась низка пожеж: рятувальники 5 разів боролися з вогнем

6 жовтня на Переяславщині пожежники 4 рази гасили вогонь. Зокрема горів травний настил та сміття на відкритій території. Детальніше про ці події, передає Proslav.

На Переяславщині сталась низка пожеж: рятувальники 5 разів боролися з вогнем

Загорання трав’яного настилу в Переяславі

О 15:09 до диспетчерської служби ДСНС надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу у Переяславі на вулиці Петропавлівській. На місце події було направлено одне відділення 27-ДПРЧ у складі 3 осіб. 

Вже о 15:17 рятувальники прибули на місце події та встановили, що горить трав’яний настил на площі 0,7 га. Ліквідували вогонь о 15:43. Внаслідок загоряння знищено трав’яний настил на площі 0,7 га.

Загорання сміття у селі Циблі

О 17:30 пожежники отримали телефонне повідомлення про загорання сміття на відкритій території у селі Циблі. На місце пожежі було направлено одне відділення 27-ДПРЧ (ЗІЛ 130) у складі 3 осіб.

О 17:54 рятувальники прибули на місце події. За результатами розвідки встановили, що горить сміття на відкритій території на площі 0,5 га. Загрози немає, допомога не потрібна передає Яковченко

О 18:30 вогнеборці поїхали на дозаправлення води до гідранта.

О 21:29 на допомогу долучилося державне Білоозерське лісництво зі своєю технікою та особовим складом.

Вже о 21:48 загорання вдалося ліквідувати. Вогнем знищено сміття на відкритій місцевості площею 0,5 га.

Загорання трав’яного настилу в Переяславі

О 17:57 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу в Переяславі по вулиці Краєвидна 40. На місце події було направлено одне відділення 27-ДПРЧ у складі 3 осіб.

О 18:09 за результатами розвідки було встановлено, що  горить трав’яний настил на площі 0,3 га, працює 2 ляпухи, загрози немає, допомога не потрібна

Вже о 18:20 загорання вдалося ліквідувати. Вогнем знищено трав’яний настил на площі 0,4 га.

Відразу ж, техніку було направлено на іншу подію.

Загорання трав’яного настилу в селі Хоцьки

О 18:23 рятувальники отримали телефонне повідомлення від в.о старости Хоцьківського старостинського округу про загорання трав’яного настилу біля тракторної бригади в с.Хоцьки Циблівської ОТГ. Туди було направлено одне відділення 27-ДПРЧ.

О 18:57 на місці події вогнеборці встановили, що горить трав’яний настил на площі 0,8 га. Загрози не має, допомога не потрібна. Вже за 30 хвилин вогонь вдалося ліквідувати.

Загорання трав’яного настилу в Переяславі

Майже о 21 годині вчергове надійшло телефонне повідомлення про те, що горить трав’яний настил за адресою м.Переяслав, вулиця Музейна 13. Туди було направлено одне відділення 27-ДПРЧ.

О 21:03 рятувальники прибули на місце події та встановили, що горить трав’яний настил та кореневище сухих дерев на площі 0,1 га.

Для ліквідації цього загорання пожежники здійснили два дозаправлення водою. Вже о 23:32 техніка повернулася в розташування частини.

Нагадаємо, що 10% військового ПДФО залишатиметься у військових частинах: на що витрачатимуть залишок коштів.

Exit mobile version