На потреби військових із міського бюджету Переяслава виділили понад три мільйони гривень

На 37-ій сесії Переяславської міської ради, 15 вересня 2022 року, затвердили Програму фінансової підтримки Першого відділу Бориспільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Київського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

На потреби військових із міського бюджету Переяслава виділили понад три мільйони гривень

Суму у 3 мільйони 317 тисяч 236 гривень переважно використовуватимуть для ремонту приміщення Першого відділу Бориспільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Київського обласного ТЦК та СП (місцевого органу військового управління). Фінансування Програми здійснюється за рахунок коштів бюджету Переяславської  міської територіальної громади на 2022 рік в межах затверджених бюджетних асигнувань шляхом надання субвенції з місцевого бюджету державному бюджету. Від сусідніх громад теж розраховують на фінансову підтримку.

Програма фінансової підтримки Першого відділу Бориспільського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Київського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (далі – Програма) розроблена відповідно до положень Конституції України, Законів України «Про оборону України», «Про основи національного спротиву», «Про військовий обов’язок і військову службу», Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» №64/2022 від 24.02.2022 року керуючись п.22 ч.1 ст. 26, п.п.4,5 ст. 36 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», іншими нормативно-правовими актами.

Exit mobile version