На вихідних жіночі команди з волейболу Переяславщини визначали найкращих

На вихідних, 9 та 10 березня, жіночі команди з волейболу Переяславщини визначали найкращих. Повідомляє Proslav з посиланням на офіційний сайт громади.

На вихідних жіночі команди з волейболу Переяславщини визначали найкращих
На вихідних жіночі команди з волейболу Переяславщини визначали найкращих

Кубок Переяславської громади з волейболу серед жіночих команд

У суботу, 9 березня, спортивний зал місцевого університету приймав змагання з розіграшу кубку Переяславської МТГ з волейболу серед жіночих команд. У них взяли участь п’ять колективів.

У підсумку, тріумф святкували спортсменки команди «Рожеві Пантери» з Переяслава. Почесне друге місце посів колектив Полого-Вергунівського ліцею. Бронзовими призерами стали волейболістки з села Дем’янці. Команди були нагороджені грамотами, кубком та медалями відповідних ступенів.

Фінансування змагань відбулось спільно з відділом фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету Переяславської міської ради та Ташанської об’єднаної територіальної громади.

«Дякуємо ректору університету Григорія Сковороди в Переяславі Віталію Вікторовичу Коцуру за надання спортивного залу та ЗСУ за можливість проведення змагань», – зазначають організатори.

Змагання з волейболу у Великій Каратулі

Днем пізніше, 10 березня, у Великій Каратулі також відбулись змагання з волейболу серед жіночих команд села. У них взяли участь три команди, які й розіграли між собою призові місця.

Перше місце вибороли волейболістки колективу «Старшокласники». Срібним призером стала команда «Студенти». Третє місце зайняли спортсменки «Збірної школи».

Переможці та призери змагань були нагороджені кубком, грамотами та медалями відповідних ступенів, а також всі команди отримали солодкі призи.

«Організація змагань та нагородження команд відбулось за підтримки депутата Переяславської міської ради, жителя с. Велика Каратуль Григорія Степановича Порала. Дякуємо ЗСУ за можливість проведення змагань», – зазначають на сайті Переяславської громади.

Тим часом розповідаємо про черговий тур чемпіонату Київської області з баскетболу. Переяславські юнаки впевнено перемогли суперників. Детальніше – за посиланням.

Exit mobile version