Начальник БРВА Руслан Дяченко провів нараду з представниками району: ефективність мобілізації визначає нашу здатність захищати територію та населення

Начальник Бориспільської РВА Руслан Дяченко розповів на своїй фейсбук-сторінці про те, що провів нараду з головами громад району, керівниками силових структур та представниками Бориспільського РТЦК та СП. Він зазначив, що ефективність мобілізації визначає нашу здатність захищати територію та населення, передає Proslav.

Начальник БРВА Руслан Дяченко провів нараду з представниками району: ефективність мобілізації визначає нашу здатність захищати територію та населення
Начальник БРВА Руслан Дяченко провів нараду з представниками району

Руслан Олексійович зауважив, що під час наради було обговорено поточний стан справ у громадах та мобілізаційну підготовку. Окрім того, звернули увагу на природні виклики, як то готовність до льодоходу, повеней та паводків.

«Стабільність життєзабезпечення громад та посилення армії є пріоритетними. Усі мають розуміти, що ефективність мобілізації визначає нашу здатність захищати територію та населення. Тож покращуємо проведення оповіщення  військовозобов’язаних», – зазначив Дяченко.

За словами начальника БРВА, посилення армії – це основа української обороноздатності.

«Допомагаємо в побудові оборонних рубежів та системи інженерних загороджень. Координуємо зусилля усіх рівнів для ефективної реалізації запланованих заходів. Працюємо та мобілізуємо всі зусилля заради Перемоги!» – резюмував посадовець.

Нагадаємо, нещодавно Верховна Рада ухвалила законопроект про демобілізацію строковиків. Вони матимуть 12-місячну відстрочку.

Exit mobile version