Найближчими днями на Київщині застосують безпрецедентні екстрені обмеження електропостачання – ДТЕК

У ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» повідомили, що «Укренерго» вводить безпрецедентні екстрені обмеження. Енергетики закликають підготуватись до відключень світла на невизначений термін.

У повідомленні йдеться, що енергосистема зазнали нових пошкоджень. Внаслідок чого в столиці виник дефіцит потужності в розмірі 30% споживання.

«Щоб не допустити повного знеструмлення столиці та центральних регіонів України, держенергокомпанія НЕК «Укренерго» вводить безпрецедентні екстрені обмеження», – повідомляє ДТЕК.

У свою чергу голова КОВА Олексій Кулеба сказав, що в області продовжуються вимкнення електропостачання більш жорсткі й тривалі, ніж застосовувались до цього.

«Вкотре закликаю споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку із 06:00 до 11:00 та ввечері із 17:00 до 23:00», – наголосив голова регіону.

У ДТЕК заявили, що працюють над підготовкою нових графіків відключень, які будуть враховувати поточний стан енергосистеми. Їх буде оприлюднено на початку наступного тижня.

Наступного тижня у Переяславі будуть проводити ремонт електромереж. В який день та які вулиці залишаться без світла?

Exit mobile version