Наслідки ракетної атаки на Київщині: поранено дві людини, у тому числі дитину

У ніч на 2 червня армія терористичної федерації завдала чергового удару по Київській області, передає Proslav.

Наслідки ракетної атаки на Київщині: поранено дві людини, у тому числі дитину

Що кажуть у Повітряних Силах ЗСУ

За повідомленням Повітряних Сил ЗСУ, спершу російські окупанти атакували дронами-камікадзе «Shahed-136/131». Ворожі повітряні цілі заходили з південного напрямку, використовуючи рельєф місцевості та русло Дніпра.

А вже близько 3:00 крилаті ракети Х-101/Х-555, випущені стратегічними бомбардувальниками Ту-95мс з Каспію, уже були в повітряному просторі України.

«Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил, у взаємодії з ППО складових Сил оборони України, усі 15 крилатих ракет та 21 ударний дрон знищено!» – йдеться у повідомленні військових.

Наслідки ракетної атаки на Київщині: поранено дві людини, у тому числі дитину
Фото: телеграм-канал Повітряних Сил ЗСУ

Повідомлення КОВА щодо атаки

Голова Київської ОВА Руслан Кравченко, заявив, що Київщині цієї ночі атакували одночасно ракетами та дронами. Фактів влучань не було, однак є постраждалі.

«Внаслідок падіння уламків поранено дві людини, у тому числі дитину. Дорослий госпіталізований до лікарні та прооперований, загроз його життю немає», – повідомляє очільник області.

Водночас через падіння уламків було пошкоджено 5 приватних будинків. У 3 будинках пошкодження незначні – вибиті вікна, посічені фасади. У 2 – виникли пожежі, вони ліквідовані.

У ДСНС показали процес ліквідації наслідків атаки на Київщині

У ДСНС Київщини показали процес ліквідації наслідків у області. За їхніми даними, внаслідок чергової атаки дронами і ракетами у ніч на 2 червня постраждали 11-річна дитина та 68-річний чоловік, його госпіталізували.

«Також відбулось пошкодження приватних будинків, господарських будівель й автомобілів», – повідомляють рятувальники.

Для ліквідації наслідків «прильотів» залучалось 39 осіб особового складу ДСНС та 12 одиниць спеціальної техніки. Наразі встановлюються типи виявлених на місцях уламків збитих ворожих снарядів.

Нагадаємо, День захисту дітей розпочався з вбиства росіянами дитини. Про наслідки попередньої атаки – у нашому матеріалі.

Exit mobile version