Невідомі заволоділи коштами у сумі 51 тисяча гривень – дайджест подій від правоохоронців за минулу добу

Працівники поліції завжди на варті громадського порядку й цілодобово готові прийти на допомогу. Минулої доби правоохоронцям повідомили, що невідомі заволоділи коштами у сумі 51 тисяча гривень. Ця та інші події, у дайджесті від Proslav.

Невідомі заволоділи коштами у сумі 51 тисяча гривень – дайджест подій від правоохоронців за минулу добу

Окупанти змушували взяти паспорт рф

До поліції надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що батьку заявника, який знаходиться на окупованій території окупанти змушували взяти паспорт рф. За словами чоловіка, солдати армії росії на блок-посту під погрозами фізичної розправи змушували взяти паспорт країни-агресорки.

Шахрайство

Жінка з села Пристроми повідомила правоохоронцям про те, що їй телефонували невідомі особи, які представились працівниками банку. Заявниця заявила, що вони вимагали, щоб та змінила пароль. Припускає, що це могли бути шахраї.

Невідомі пошкодили автомобіль

За словами заявника, біля магазину «АТБ» по вулиці Богдана Хмельницького невідомі пошкодили двері автомобілю Toyota.

Нанесення тілесних ушкоджень

Правоохоронцям повідомили, що бригада екстреної медичної допомоги, приїхавши на місце події виявили, що було побито громадянина 1998 року народження. Хто саме був кривдником потерпілий не повідомив. За попереднім діагнозом лікарів, чоловік отримав забій голови та грудної клітини – госпіталізовано.

Невідомі заволоділи коштами у сумі 51 тисяча гривень

30 квітня о 15:35 надійшла заява до районного управління поліції про те, що у селі Дівчики невідомі особи шахрайським способом зняли з банківської карти заявника «Ощадбанк» кошти у сумі 51 тисяча гривень.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

Нагадаємо, поблизу музею «Під відкритим небом» сталось таємниче зникнення дерев’яної будівлі.

Exit mobile version