НМТ-2024: на Національний мультитест можна зареєструватись через Дію

Очільник Мінцифри Михайло Федоров повідомив, що охочі здати Національний мультипредметний тест у 2024 році (НМТ-2024) можуть зареєструватися за допомогою «Дії», інформує Proslav.

НМТ-2024: на Національний мультитест можна зареєструватись через Дію

Він розповів, що Український центр оцінювання якості освіти інтегрував Дію, щоб вступники змогли зареєструватись на НМТ швидше і зручніше. Для цього, за словами урядовця, абітурієнту потрібно мати ID-картку чи закордонний паспорт в особистому кабінеті, а також активувати Дія.Підпис.

Під час реєстрації на сайті потрібно надіслати власний паспорт через Дію, і дані з нього автоматично підтягнуться у відповідну форму.

«Абітурієнту не потрібно буде руками вводити паспортні дані, а потім ще завантажувати скан чи фото паспорта і картки платника податків», – зазначив Федоров.

Міністр додав, що коли будете потім заходити до персонального кабінету – потрібно використати Дія.Підпис.

«Ааспортні дані та податковий номер знову ж таки не потрібно буде вводити вручну. Реєструйтесь зручно з Дією. Та успіхів на тесті!» – резюмував політик.

Водночас нагадуємо дати проведення сесій НМТ у 2024 році. Детальніше – за посиланням.

Тим часом МОН затвердило порядки прийому на навчання для здобуття вищої та фахової передвищої освіти у 2024 році. Що змінилось – у публікації на нашому сайті.

Exit mobile version