Нові “швидкі” та огляд ремонту терапевтичного корпусу лікарні головою КОДА

24 червня, до Переяслава з робочим візитом завітав голова Київської обласної держадміністрації Василь Володін, голова Бориспільської районної держадміністрації Руслан Дяченко, голова Департаменту охорони здоров’я КОДА Олена Єфіменко
Для “швидкої” допомоги Переяслава та навколишніх громад вручено сертифікати на три сучасні “швидкі” марки Citroen, з яких два – типу “С” (реанімобілі для транспортування пацієнтів у важкому стані з апаратами штучної вентиляції легень) та один – класу “B” (для транспортування пацієнтів і проведення маніпуляцій для порятунку життя, обладнаний електрокардіографом з функцією телеметрії та дефібрилятором). 

Нові "швидкі" та огляд ремонту терапевтичного корпусу лікарні головою КОДА / Переяслав новини


Ці три та ще один, який доставлять протягом місяця, придбані за рахунок державної субвенції та через ДП «Медичні закупівлі України», передані на баланс обласної служби екстреної медичної допомоги. 
Загалом, Київщина отримує 42 нових автомобілі швидкої медичної допомоги. Їх передають у користування КНП КОР “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”, якому у 2021 році заплановано закупити ще 48 автомобілів, щоб таким чином повністю оновити автопарк.
До того ж, голова КОДА Василь Володін проінспектував хід реконструкції приймального відділення центральної районної лікарні, яка триває в рамках програми Президента України “Велике будівництво”. 

Exit mobile version