Ще один Герой повертається «на щиті»: в районі Красногорівки загинув захисник із Переяслава Сергій Стратієнко

Переяславська громада отримала нову непоправну втрату в ряду захисників. 18 жовтня 2023 року, під час виконання бойового завдання в районі міста Красногорівка на Донеччині, загинув стрілець помічник гранатометника Сергій Стратієнко. Про це повідомив на сторінці у Facebook міський голова Вячеслав Саулко, передає Proslav.

Ще один Герой повертається «на щиті»: в районі Красногорівки загинув захисник із Переяслава Сергій Стратієнко

Повідомляється, що Сергій Олександрович був призваний на службу в липні 2023 року через мобілізацію. Він приймав безпосередню участь у заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави в умовах військової агресії Росії проти України.

«Це велика втрата для його родини, друзів, нова біль нашої громади і всієї країни, яка день у день втрачає кращих синів і доньок у цій війни. Віддаючи своє серце та життя на захист рідної країни, Сергій Стратієнко виявив справжню відданість своїй Батьківщині. Ми висловлюємо щире співчуття його рідним і близьким у цей важкий час. Нехай пам’ять про нього завжди живою в наших серцях. Вічна пам’ять!», – написав голова громади.

Розділяємо біль і горе родини. Про дату, час та місце поховання повідомлять додатково.

Нагадаємо, що у Переяславі створять кленову алею у пам’ять про загиблих захисників: для цього використають залишок коштів від екологічного податку.

Exit mobile version