Окупанти завдали удару по Київщині і Запоріжжі, а над Дніпропетровщиною збито російську ракету: головне за ніч 27 жовтня

У ніч проти 27 жовтня російські окупаційні війська завдали удару по території Київської області, внаслідок чого на місці влучання зайнялася пожежа, а також обстріляли околиці Запоріжжя. А от на Дніпропетровщині наші захисники влаштували вдале полювання.

Окупанти завдали удару по Київщині і Запоріжжі, а над Дніпропетровщиною збито російську ракету: головне за ніч 27 жовтня

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба 01:50 написав«Ворог наніс удар по одній із громад області. Усі служби на місці. Йде ліквідація пожежі. Попередньо жертв та постраждалих немає». Згодом додав, що в області працює ППО.

А о 03:54 Кулеба повідомив«Маємо декілька прильотів в одній із громад області. На місці працюють рятувальники та всі екстрені служби. Триває ліквідація пожежі та наслідків удару. Попередньо жертв і постраждалих немає. Наші сили ППО ліквідували ворожі повітряні об’єкти».

У свою чергу, начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов у своєму Telegram-каналі пише про те, що цієї ночі по території області агресор здійснив понад шість атак дронами-шахедами. На місце події оперативно виїхали працівники поліції. Водночас в інших районах спрацювали Сили протиповітряної оборони та успішно знищили кілька ворожих дронів.

Також голова Запорізької ОВА Олександр Старух повідомив, що вночі росіяни обстріляли околиці обласного центру. «За попередньою інформацією, це були три снаряди реактивних систем залпового вогню «смерч». Постраждалих немає», – написав він. Проте руйнувань зазнав об’єкт інфраструктури. Виникла пожежа, що була вчасно ліквідована співробітниками ДСНС.

А от на Дніпропетровщині під час нічної атаки військові з повітряного командування «Схід» знищили над областю російську ракету Х-59. «Завдяки нашим захисникам ніч минула без «прильотів» і постраждалих. І на цю хвилину спокійно – в усіх районах області», – пише голова Запорізької обласної державної адміністрації,

Нагадаємо, за допомогою застосунку «єППО» вперше було збито російську крилату ракету.

Exit mobile version