Оперативна аналітика за вчора – 11 березня 2022 року: 

✔️Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна вже досягла стратегічного перелому і зараз наш народ іде до нашої перемоги. 

✔️Протягом минулої доби українська авіація знищила дві великі колони окупантів. За попередньою інформацією – це цілий полк десантних військ РФ із повним комплектом техніки: танки, БМП, «гради». 

✔️Арештовані золотовалютні резерви центробанку РФ будуть працювати на економіку України. За ці гроші ми відновлюватимемо все, що зруйнували і пошкодили окупанти.

✔️Українські військові на місяць раніше від установленого терміну отримають грошове забезпечення. Військовим частинам перераховано 12,5 млрд гривень на виплату додаткової винагороди на час дії воєнного стану всім категоріям військовослужбовців.

✔️На 16-й день війни Путін із Лукашенком усе ще не придумали більш-менш правдоподібну версію причин війни, яка зараз добиває РФ та Білорусь. 

✔️російський уряд сам ввів потужні санкції проти своїх громадян. 

✔️Світ робить усе, щоби російські можновладці, які підтримали Путіна, могли насолоджуватися виключно поїздками в межах своєї держави, яка все більше відривається від усього цивілізованого світу. 

Exit mobile version