Оприлюднено нові деталі проведення громадських слухань у Переяславській громаді: де та в якому форматі вони відбудуться

Як вже анонсував Proslav, протягом березня голова Переяславської громади Вячеслав Саулко звітується за виконану роботу та діяльність виконавчих органів Переяславської міської ради у 2022 році. Згідно нової уточненої інформації слухання у місті вирішили провести пізніше, в онлайн-форматі. Чому так та який графік?

Оприлюднено нові деталі проведення громадських слухань у Переяславській громаді: де та у якому форматі вони відбудуться

Як повідомили Proslav у міській раді, при ухваленні такого рішення послуговувалися досвідом сусідніх громад, де звіти так само проводилися у змішаному форматі. На прикрість, у 2023 році міська влада не проводитиме відокремлені слухання у кожному з мікрорайонів міста. Зважаючи на те, що укриття яке є біля Будинку культури, не вмістить усіх охочих поставити питання у випадку повітряної тривоги, слухання перенесли у онлайн-формат. Підкреслюють, що усі охочі переяславці матимуть змогу поставити запитання міському голові через інтернет.

Нагадаємо про графік проведення звітних зустрічей у старостинських округах громади, де зустрічі відбуватимуть наживо:

Онлайн-звіт для переяславців проведуть 27 березня о 16:00. Про платформу, на якій проводитимуть звіт, розкажуть найближчим часом.

Раніше Proslav розповідав про те, що обговорювали та про що прозвітував міський голова на громадських слуханнях у старостинських округах Дем’янець та Мазінок.

Exit mobile version