Освітні заклади Київщини отримають майже 6 тисяч планшетів для навчання дітей – начальник КОВА Руслан Кравченко

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко повідомив, що заклади освіти області отримають майже 6 тисяч планшетів для навчання дітей, інформує Proslav.

За словами керівника області, техніку надали французькі партнери з Регіону Іль-де-Франс. До реалізації проекту долучилась й організація Fédération Nationale de Protection Civile.

Кравченко зазначив, що планшети передадуть до 55 інклюзивно-ресурсних центрів та 2 їхніх філій. Гаджети будуть використовувати для організації індивідуальних корекційно-розвиткових занять з дітьми з особливими освітніми потребами. Ще частину – отримають заклади освіти, де навчається велика кількість дітей в інклюзивних класах.

«Техніку передадуть для проведення занять в укриттях шкіл, Малій академії наук, медколеджах, освітніх центрах. Гаджети отримають діти з сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, та тимчасово перебувають в Центрах соціально-психологічної реабілітації», – зазначив очільник Київської ОВА.

Водночас, окрім закладів освіти, частину планшетів буде передано ЦНАПам для якісного обслуговування осіб з інвалідністю.

Тим часом заклади освіти та охорони здоров’я відтепер мають закуповувати продукти харчування через систему Prozorro Market. Детальніше про новину – за посиланням.

Нагадаємо, за перший місяць 2024 року у закладах охорони здоров’я Київщини народилось 643 немовлят.

Exit mobile version