Освітяни Переяслава ознайомилися з новими освітніми процесами

Днями освітяни Переяславської громади пройшли навчання у стінах зали засідань міської ради. Повідомляє ProSlav з посиланням на офіційний сайт МТГ.

Освітяни Переяслава ознайомилися з новими освітніми процесами

Навчання проводилось на тему «Сертифікація педагогічних працівників – клюк до успіху у професійній діяльності. Досвід та перспективи впровадження ІАС EvaluEd у діяльності закладів освіти Київщини».

Заступник міського голови Оксана Степаненко та начальник відділу освіти міської ради Петро Ярмоленко привітали учасників зустрічі.

«Навчання для педагогічних працівників та адміністрацій навчальних закладів різних рівнів освіти провели: завідувачка сектору по роботі з експертами Олена Тяпко та головний спеціаліст відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування, моніторингу та позапланового контролю закладів освіти Управління Державної служби якості освіти у Київській області Артур Хорішко», – йдеться на сайті громади.

Освітяни Переяслава ознайомилися з новими освітніми процесами

Як зазначається, освітян ознайомили з інформаційно-аналітичною системою для зовнішнього оцінювання та самооцінювання освітніх і управлінських процесів у закладах середньої освіти. Окрім цього було інформовано про сертифікацію педагогічних працівників у системі EvaluEd.

Тим часом «U-Report» матиме представництво в Переяславі. Де розмістять локальний центр «U-Point» – дізнавайтесь у нашому матеріалі.

Exit mobile version