Патрульні Борисполя врятували песика, якого збило авто

Учора патрульні поліцейські Борисполя доставили до ветеринарної клініки собаку, якого збила автівка. Про це повідомляє ProSlav з посиланням на офіційну сторінку правоохоронців у Фейсбуці.

Патрульні Борисполя врятували песика, якого збило авто

Як йдеться у повідомленні, до службовців поліції надійшло звернення від небайдужого громадянина про те, що на перехресті лежить собака, який ймовірно постраждав внаслідок ДТП.

«Прибувши на місце, охоронці порядку виявили чотирилапого, він не міг рухатись самостійно, але був живим», – повідомляють поліцейські.

Інспектори Євгеній Борисполець та Володимир Садюк взяли тварину до службового авто й поїхали до ветеринарної лікарні, де чотирилапого оглянуть і нададуть необхідну медичну допомогу.

«Дякуємо громадянам за небайдужість до життя тварини та патрульним, які завжди готові прийти на допомогу. Тепер залишається сподіватися, що для тварини знайдуться гарні господарі», – сподіваються правоохоронці.

Нещодавно чоловік з канабісом хотів дати хабар переяславським поліцейським. Тепер йому загрожує до 4 років позбавлення волі. Детальніше про подію читайте у нашому матеріалі.

Exit mobile version