Переяславці з клубу «Nika» здобули дві першості у «Відкритому кубку міста Києва з техніки водного туризму»

Минулої неділі, 21 травня, 2023 року у Києві пройшов «Відкритий Кубок міста Києва з техніки водного туризму» серед дорослих. Як стало відомо Proslav, Переяслав представляла команда вихованців захисника України Віктора Танащука – клуб «Nika» у складі студентів столичних закладів вищої освіти Валерія Левчука, Ростислава Лизогуба, Дмитра Бондаренка, Владислава Тихонова й Антона Танащука.

Переяславці з клубу «Nika» здобули дві першості у «Відкритому кубку міста Києва з техніки водного туризму»

Як повідомив нашому журналісту Антон Танащук, участь взяло 11 команд в класі суден катамаран С4 та 14 команд в класі суден катамаран С2. У кожному класі суден була представлена команда переяславців. Змагання проводились на двох дистанціях: «Слалом» (заїзд на швидкість – прим.авт.) та «Спринт» (дистанція на проходження воріт – прим.авт.). На обох із них клуб «Nika» посів перші місця.

Спортсмени висловлюють особливу подяку президенту Київської міської федерації туризму Ігорю Руднєву за надані плавзасоби та екіпірування й Збройним Силам України за можливість брати участь у змаганнях у мирному Києві.

Нагадаємо, що Переяславські спортсмени продовжують показувати гідні результати у всіх видах спорту: від боксу до шахів. Детальніше – у матеріалі Proslav.

Exit mobile version