Переяславців закликають згуртуватися навколо допомоги Андрію Присічу: він отримав тяжкі опіки під час пожежі у власному домі

13 лютого Proslav писав про пожежу у приватному будинку Переяслава у наслідок якої впізнаваний переяславець Андрій Присіч отримав сильні опіки та був ушпиталений до опікового центру КНП «Київська міська клінічна лікарня №2».

Як стало відомо він отримав опіки опіки першого та другого ступенів – полум’ям уражено 25% голови, шия, тулуб, обидві верхні та нижні кінцівки, верхні дихальні шляхи. Потерпілий отримав димова токсична інгаляція та має середній опіковий шок.

Наразі чоловік, що має інвалідність першої групи а відтак не міг самотужки вибратись з будинку, який згорів майже вщент, перебуває у реанімації і потребує нашої підтримки та матеріальної допомоги.

Закликаємо читачів цього матеріалу згуртуватися навколо допомоги Андрію. Відомо, що кошти усіх охочих допомогти приймаються на картку дядька ушпиталеного, на ім’я Цибеноги Олександра Григоровича: 4790 7299 1301 6176 

Не будьмо байдужими, адже українці та переяславці здавна вирізняються своєю чарівною здатністю консолідуватися і не лишати один одного в біді.

Exit mobile version