Переяславець Євген Левченко вчергове підіграв ворожій пропаганді: його відеоролик використали на першому російському телеканалі

Мешканець Переяслава Євген Левченко з початку повномасштабного вторгнення час від часу підігрує ворожим наративам та російській пропаганді. Так сталось й нещодавно, коли його відеоролик після обстрілу готелю у Харкові використав перший російський телеканал, передає Proslav.

Переяславець Євген Левченко вчергове підіграв ворожій пропаганді: його відеоролик використали на першому російському телеканалі
Переяславець Євген Левченко вчергове підіграв ворожій пропаганді: його відеоролик використали на першому російському телеканалі

Чергове підігрування ворожій пропаганді

Під час свого виступу блогер розповідає, що під час ракетного удару по харківському готелю, у якому постраждали цивільні люди, знаходились військові. Левченко спирається на власний досвід, коли зупинявся у іншому закладі й, за його словами, там було багато військовослужбовців.

Однак чоловік з часом все ж став обережніше підбирати слова. Й відразу наголошує на тому, що не підтримує російське вторгнення й вбивства людей. Водночас Євген закликає людей не довіряти новинам із «засобів масової ідіотизації». Оскільки ті, з його слів, стравлюють населення України та росії одне з одним.

Таку яскраву промову українця не могли не помітити пропагандисти з першого російського телеканалу й використали його відео у вечірньому випуску новин за 2 січня.

Переяславець Євген Левченко вчергове підіграв ворожій пропаганді

Реакція військового

На діяльність Левченка відреагував військовослужбовець з Переяслава, який відомий мешканцям під псевдонімом Остап Бульба.

«Як легко він перекручує факти звірячої агресії рашистів і робить винними українців. Підмінює акценти і змінює факти вбивства наших людей на те, що наші ЗМІ нібито пишуть неправду. Він такий борець за мир, а ми усі такі бандерівці-нацисти, у яких на думці тільки кровопролитна війна! Ви тільки послухайте, що воно меле і які “восторженные” відгуки в його коментах!Цей провокатор прямий ждун, зазивач “руського миру”. Він досить хитрий і вже досвідчений сепаратист, в своїх роликах він спілкується українською мовою, каже, що не підтримує росію», – коментує ролик військовий.

Фото: допис на фейсбук-сторінці Остапа Бульби

Загалом у телеграм-каналі, який веде переяславець, досить багато дописів на тему війни, у яких автор маніпулює та перекручує інформацію.

Вчергове просимо правоохоронні органи та Службу Безпеки України звернути увагу на діяльність блогера, яка, на думку нашої редакції, несе загрозу територіальній цілісності та суверенітету держави.

Нагадаємо, Proslav вже робив кілька дописів про діяльність провокатора. Для тих, хто хоче освіжити свою пам’ять, посилання на публікації:

Exit mobile version