Переяславка замовила в інтернеті рослини: продавчиня прийняла оплату і заблокувала її – дайджест поліції

Кілька жителів Переяславщини стали жертвами шахраїв. Зокрема, у жінки з кредитки аферисти зняли майже 50 тисяч гривень. Детальніше про події, які сталися упродовж доби з 3 по 4 травня – у традиційному дайджесті Proslav.

Шахрайство

Житель села Лецьки повідомив, що йому затефонували невідомі особи, представившись працівниками Нацбанку, й намагалися вивідати його персональні дані. На думку заявника, що це були шахраї.

Жителька Переяслава повідомила, що 1 травня оплатила 870 гривень за рослини, які замовила в інтернеті, але продавчиня так і не відправила їй товар. Більше того – заблокувала у соцмережах й на повідомлення не відповідає.

Надійшла письмова заява від жительки Цибель про те, що з її кредитної картки невідомі особи зняли 49 363 гривні.

ДТП

О 12:35 надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Шкільній у Переяславі за участі автомобілів Hyundai Accent та Dacia Logan. Без постраждалих.

Виявлення наркотиків

О 17:30 в районі села Гребля патрульні виявили у громадянина 1994 р.н. паперовий згорток з наркотичною речовиною – «PVP».

Підлітки на даху багатоповерхівки

О 19:43 жінка повідомила, що на даху багатоповерхового будинку на вулиці Набережній у Переяславі перебувають двоє підлітків і звішуються через перила огорожі.

Інформацію надав відділ поліції № 1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області

У дайджесті за минулу добу: на Переяславщині сталася ДТП: постраждала 77-річна жителька міста.

Exit mobile version