Переяславка звернулася до 3 мільйонів американців в новинах «Tampa Bay News 9». Попросила світ збільшити допомогу українцям (відео)

Куди б не закинула доля переяславців в умовах повномасштабного вторгнення росії на територію України, яке триває вже 215 днів, вони думають про український інтерес, транслюють важливі меседжі на багатомільйонні світові аудиторії. 

Переяславка звернулася до 3 мільйонів американців в новинах «Tampa Bay News 9». Попросила світ збільшити допомогу українцям (відео)

Днями мешканка міста, викладачка Університету Григорія Сковороди в Переяславі Олена Борисова, яка від початку червня перебуває в США, потрапила на американське телебачення. Міні-інтерв’ю з нею протранслювали у новинах каналу Tampa Bay News 9, аудиторія якого охоплює 3 мільйонне населення мегаполісу міста Тампи (Штат Флорида, США) – пише сайт університету.

Переяславка звернулася до 3 мільйонів американців в новинах «Tampa Bay News 9»

Повідомляється, що науковиця з Переяслава наголосила, що нині світова спільнота має якомога активніше надавати різнопланову допомогу українцям. Зазначила, що ця допомога має бути масивною, суттєвою, а не символічною. «Тільки так можна перемогти монстра раз і на завжди» – переконана доцентка. 

Нагадаємо, що ваша кров може воювати. ProSlav розповів про те, як стати донором для допомоги постраждалим під час війни.

Exit mobile version