Переяславщина у скорботі: на війні загинув воїн полку «Азов» Олег Садик

Жителі Переяславщини знову у скорботі. За повідомленням Студениківської ОТГ, на війні загинув Садик Олег Анатолійович.

Переяславщина у скорботі: на війні загинув воїн полку «Азов» Олег Садик
Переяславщина у скорботі: на війні загинув воїн полку «Азов» Олег Садик

Захисник народився та виріс у селі Леляки 1994 року, закінчив Семенівську школу, а після дев’ятого класу навчався та проживав в місті Києві, де ним опікувалася старша сестра Інна.

«Усе його свідоме життя пов’язане із воєнною справою. Його рука – непохитна, його серце – віддане побратимам, Честь для нього – найвища цінність, а Україна – понад усе», – йдеться у повідомленні громади.

У пресслужбі адміністрації підкреслюють, що війна для Олега розпочалась ще у 2014 році.

«Він пройшов через саме пекло, був у всіх найгарячіших точках, не зрадив присязі і собі самому. Тоді він зрозумів, що його доля бути захисником і приєднався до славнозвісного підрозділу «Азов»», – зауважують у Студениківській ОТГ.

Разом із полком «Азов» з перших днів повномасштабного вторгнення захищав місто Маріуполь, де проживав із дружиною та п’ятирічним сином. Бійці стояли до останнього. Пройшли жах російських бомбардувань і ракетних ударів, не зламалися у полоні під тортурами і знущаннями. Після повернення з полону у вересні 2022 року, Олег знову став у стрій поруч із побратимами, залишив вдома дружину та маленького сина. Загинув Герой на Запорізькому напрямку.

«Низький уклін рідним і близьким Героя, наші співчуття… немає слів, щоб висловити глибину горя. Поховають Героя у Києві», – зазначають у своєму повідомленні.

Слава воїну та усім захисникам, які боронять Україну від окупантів. Вічна їм пам’ять та шана.

Exit mobile version