Переяславська мистецька школа імені Павла Сениці дала перший весняний благодійний концерт: атмосферний фоторепортаж

4 березня 2023 року, у Переяславському ЦКМ, відбувся концерт учнів та викладачів Переяславської мистецької школи імені Павла Сениці під назвою «Весняні рапсодії». Традиційно збирали на потреби захисників нашої Батьківщини, які нині захищають її від навали російських військ.

Переяславська мистецька школа імені Павла Сениці дала перший весняний благодійний концерт: атмосферний фоторепортаж

За повідомленням нашого кореспондента, концертну програму «Молитвою за Україну», відкрив виступ ансамблю скрипалів «Фа-Мажор» під керівництвом Ольги Нестерук. Концертмейстром виступаючих була Тетяна Солдатова. Надалі виступами вражали інші викладачі та діти-вихованці школи.

Не гріше за особисту присутність атмосферу свята передадуть атмосферні світлини від фотографа Proslav з місця події:

«Я дуже радий, що не зважаючи ні на що ви, дорогі глядачі, прийшли і підтримали наших дітей. Ми працюємо для них, для держави, для того щоб підтримати нашу державу. Допомагайте захисникам!», – підсумував цю зустріч директор школи Вадим Ноздровський.

Колектив Переяславської мистецької школи імені Павла Сениці ще раз наочно довів, що заклад посідає надважливе місце у системі культури міста Переяслава, вихованні обдарованих дітей і залучення їх до професійного мистецтва, яке здатне задовольняти культурні потреби громадян, суспільства і держави.

У Переяславі вже цієї неділі з безкоштовним концертом виступить культовий український рок-гурт KOZAK SYSTEM

Exit mobile version