Переяславські пожежники ліквідували чотири загорання трав’яного настилу: фото та відео з місця подій

Цими вихідними силами 27-ДПРЧ було ліквіловано 4 загорання трав’яного настилу на Переяславщині.

Переяславські пожежники ліквідували чотири загорання трав'яного настилу: фото та відео з місця подій

19 березня, о 14:07 черговому ДСНС надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу поблизу села Гайшин. На місце події було направлено одне відділення 27-ДПРЧ у складі 3 осіб. О 14:23 було встановлено, що площа загорання 0,3 га. Вже о 14:45 пожежу ліквідували.

загорання трав'яного настилу поблизу села Гайшин
Загорання трав'яного настилу поблизу села Гайшин

Вже о 15:00 до рятувальників надійшло повідомлення про загорання трав’яного настилу в Переяславі по вулиці Літня. Туди було направлено одне відділення 27-ДПРЧ у складі 3 осіб.

Там теж площа загорання була близько 0,3 га. Проте було пошкоджено кабель, що веде до електротрансформатора. Пожежу ліквідували о 15:25.

загорання трав'яного настилу в Переяславі
Загорання трав'яного настилу в Переяславі

О 16:15 пожежники отримали виклик про загорання сухої трави поблизу села Циблі. На місце події направили одне відділення 27-ДПРЧ у складі 2 осіб. Там площа загорання становила 0,1 га. Вогонь ліквідували о 16:50.

загорання сухої трави поблизу села Циблі

Вже о 18:30 до ДСНС надійшло про про загорання трав’яного настилу в Переяславі. На місці події, рятувальники встановили, що вогнем охоплено 0,1 га сухої трави. О 19:00 вогонь ліквідували.

загорання трав'яного настилу в Переяславі
Загорання трав'яного настилу в Переяславі

Інформацію надав Провідний фахівець відділу організації заходів цивільного захисту Бориспільського РС ГУ ДСНС України у Київській області Денис Порохня

Тим часом переяславські рятувальники закликали не спалювати суху траву. Провідний фахівець Денис Порохня наголосив, що один виїзд пожежного автомобіля вартує 50 тисяч гривень. Повне звернення дивіться у нашому матеріалі.

Exit mobile version