Переяславські спортсмени сильні у всьому: від боксу до шахів

Переяславські спортсмени продовжують показувати гідні результати у всіх видах спорту: від боксу до шахів, передає Proslav.

Переяславські спортсмени сильні у всьому: від боксу до шахів

Переяславець виграв обласний турнір з шахів

Нещодавно, з 19 по 21 травня у місті Буча відбувся чемпіонат Київської області з шахів для спортсменів до 8 років. Від Переяслава взяли участь у змаганні брати Матвічуки Андрій та Ілля, що представляють місцеву ДЮСШ.

Переяславські спортсмени сильні у всьому: від боксу до шахів

Всього, у шаховому турнірі взяло участь 24 юнака. Партії відбувались за швейцарською системою.

Старший з братів, Андрій (8 років), програвши першу партію, здобув 7 перемог й зіграв одного разу в нічию. В підсумку набрав 7,5 очок та одноосібно виборов 1 місце. Цим самим шахіст здобув право грати за команду Київщини на Чемпіонаті України. Ілля (5 років) здобув 4 перемоги, дві пропустив і 3 програв. В результаті, зайняв 15 місце.

«Андрій був нагороджений кубком, медаллю, грамотою та цінним  подарунком. Ілля – цінним подарунком як наймолодший учасник», – йдеться у дописі.

Зазначається, що підготували юнаків до змагань Гордієнко Олександр Іванович та Гречко Василь Васильович.

Боксер з Переяслава посів третє місце на міжнародному турнір з боксу

Днями у Чернівцях проходив міжнародний турнір з боксу «Кубок Едуарда та Олександра Погодіних». У змаганні взяло участь 196 спортсменів майже з усіх регіонів України.

Переяславські спортсмени сильні у всьому: від боксу до шахів

Боксер КБ «Боєць» Гліб Смірнов зайняв почесне третє місце, Артур Прокопенко – 5 місце. Тренери бійців – Смірнов О.В. та Грушецький С.В.

Вітаємо наших спортсменів з гідними результатами й дякуємо, що прославляєте Переяслав не тільки на місцевому рівні, а й на міжнародному.

Exit mobile version