Під час тривоги на Київщині працювало ППО, а в Золотоніському районі є падіння уламків (фото)

Під час тривоги, яку було оголошено у ніч на 10 листопада у Київській області працювало ППО. А у Золотоніському районі було зафіксовано падіння уламків ворожого безпілотника, передає Proslav.

Під час тривоги на Київщині працювало ППО, а в Золотоніському районі є падіння уламків (фото)

Ситуація на Київщині

За інформацією начальника Київської ОВА Руслана Кравченка, тривога в районі тривала майже півтори години. Він зазначив, що під час неї працювали сили ППО.

«Завдяки професійній роботі всі ворожі цілі були збиті. Влучань в об’єкти критичної або житлової інфраструктури не зафіксовано. Постраждалі відсутні», – запевнив Кравченко.

Ситуація на Черкащині

У МВС України повідомили, що під час нічної тривоги у Черкаській області також працювало ППО. Через це уламки «шахеда» впали на приватний сектор у Золотоніському районі.

«Пошкоджені кілька будівель. Постраждалих немає. На місці працювали необхідні служби», – додають у міністерстві.

уламки «шахеда» впали на приватний сектор у Золотоніському районі
Фото: МВС України

Ситуація в Україні

У ніч на 10 листопада російські окупанти атакували ударними БПЛА та керованими авіаційними ракетами. Такі дані оприлюднили у Повітряних Силах ЗСУ.

Загалом було випущено шість ударних безпілотників «Shahed-136/131», одну керовану авіаційну ракету Х-31 та ще одну КАР Х-59.

«Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України, знищено п’ять ударних БПЛА та одну керовану авіаційну ракету Х-59 в межах Дніпропетровської, Харківської, Миколаївської, Полтавської та Київської областей», – резюмують військові.

Нагадаємо, на Київщині можна пройти безкоштовне навчання з підготовки до національного спротиву. Як записатися – розповідаємо за посиланням.

Exit mobile version