Поблизу Переяслава фура переїхала військового: деталі ДТП

У ніч на 15 червня біля АЗС «KLO» сталась дорожньо-транспортна пригода. Зі служби 102 надійшло повідомлення про те, що водій фури переїхав чоловіка. Про це Proslav повідомили з першого відділу поліції (м. Переяслав) Бориспільського РУП ГУНП в Київській області.

Поблизу Переяслава фура переїхала військового: деталі ДТП

На 54 км дорозі біля автозаправки «KLO» фура переїхала чоловіка. Після прибуття правоохоронців було встановлено, що водій вантажного автомобіля 1960 року народження рухався по дорозі Бориспіль-Дніпро в напрямку села Мала Каратуль.

Зі слів водія, той помітив, що на дорозі щось лежить та здійснив маневр праворуч, однак передніми колесами наїхав на дану перешкоду. Зупинивши транспортний засіб, чоловік вийшов з-за керма та встановив, що це була особа чоловічої статі, в якого були пошкоджено ноги.

Внаслідок ДТП, військовий 1994 року народження отримав травму у вигляді повної ампутації лівої нижньої кінцівки до середини бедра. Його було доставлено до Переяславської БЛІЛ.

Справа знаходиться на контролі Національної поліції України.

Нагадаємо, чоловік надав переяславським поліцейським неправомірну вигоду, щоб уникнути відповідальності, натомість отримав протокол.

Exit mobile version