Покупки в інтернет-магазинах США: як заощадити час та гроші

Товари з США значно перевершують за якістю аналогічні, які реалізуються в інших країнах. Більшість виробників виготовляють продукцію окремо для американського ринку, оскільки вона в обов’язковому порядку проходить сертифікацію. Саме тому українці часто шукають способи, як купити одяг у США.

Однак онлайн-шопінг у закордонних магазинах має свої недоліки. Не всі продавці та торгові майданчики готові співпрацювати з клієнтами з України. Однак навіть ті американські магазини одягу, які не доставляють товари в нашу країну, доступні покупцям, якщо організацією замовлень займаються професіонали EasyXpress.

Популярні інтернет-майданчики США

Придбати в Америці з доставкою в Україну можна практично все. Виключенням є небезпечні предмети, токсична продукція тощо. Однак найчастіше з США замовляють одяг.

Серед популярних онлайн-магазинів Америки, товари яких мають великий попит, варто зазначити наступні:

Найбільша проблема, з якою зіштовхуються клієнти при покупці товарів на американських сайтах, – відсутність доставки в Україну або ж її висока вартість. Але ці проблеми можуть вирішити спеціалісти форвардингової компанії EasyXpress.

Доставка одягу з США: особливості оформлення замовлень

Принцип покупки одягу в американських і вітчизняних інтернет-магазинах практично не відрізняється. Однак не всі майданчики в США доставляють товари в Україну. У такому разі можна скористатися послугами форвардингової компанії EasyXpress.

Зареєструвавшись на її офіційному сайті, кожен клієнт отримує адресу в США, яку потрібно вказати в особистому кабінеті американського інтернет-магазину. Коли замовлення буде оформлене, подальшим перевезенням посилки в Україну займуться спеціалісти компанії. Після того як вона прибуде в Київ, клієнт отримає відповідне сповіщення. Забрати своє замовлення можна як у центральному офісі, так і в будь-якому відділенні «Нової Пошти» в Україні.

Exit mobile version